“УНИТЕРМ” ООД е основана през 2001 г в гр. Стара Загора.

Работи с екип професионалисти в проектирането и строителния дизайн, с което се осигурява разработване на проектите в максимално кратки срокове, с голяма прецизност, много въображение, естетика, оригиналност и функционалност.

Основните дейности на компанията са: Производство, търговия и монтаж на съоръжения за отопление, вентилация, климатизация и изграждане на отоплителни, вентилационни и газови инсталации, ремонт, техническо обслужване и профилактика, гаранционен и следгаранционен сервиз на водогрейни котли, бойлери, газови и нафтени горелки.

Дейността на фирмата затваря целия кръг на процеса от идейния проект до перфектната реализация, като за целта имаме отлично подготвен екип от утвърдени специалисти. Фирмата разполага с висококвалифициран инженерно-технически персонал и ресурсни възможности за изпълнението на В и К, отоплителни, климатични и газови инсталации. Изпълнителите са доказани специалисти– газозаварчици, В и К и отоплителни специалисти, монтажници и др.
Фирмата е осигурена с необходимите за дейността транспортни, подемни и специализирани машини и екипировка, както и целия набор от ударно-пробивна техника, използвана в изграждането на инсталации.

Сертификати и удостоверения

Референции