1 348,26 лв.

Помпа за отпадни води Grundfos Sololift2 CWC-3 за вграждане или външен монтаж. Подходящ за изпомпване на отпадни води от тоалетна, умивалник, биде, душ кабина, писоар.

Помпа за отпадни води Grundfos Sololift2 CWC-3 е подходяща за пренос на канални води, разположени под нивото на канализацията или за приложения, в които не е възможно гравитачно отвеждане на водите. Помпа за отпадни води Grundfos Sololift2 CWC-3 а идеално решение с бърз и лесен монтаж, които ще ви спестят инсталиране на скъпи и грозновати тръбни системи.
Модулите се доставят готови за използване, с щепсел, и работят напълно автоматично, когато водата влезе в резервоара.

Приложение:
Компактните размери позволяват вграждането в инсталация за лицева стена и в подови устройства.

Характеристики и предимства:
компактен резервоар и помпа  режеща система от неръждаема стомана, както и резервоар за смилане и центрофугиране на органични материали и тоалетна хартия (типове Sololift2 WC)
WC блоковете са оборудвани с DN 100 гъвкав маншет и свързващ елемент
допустима температура на работната течност 50°С 1,2m електрически кабел, щепсел тип шуко  вграден филтър с активен въглен срещу неприятни миризми  клас на приложение 1х230 V, 50 Hz лесен за монтаж и подмяна
не е необходим демонтаж при сервизиране благодарение на подвижната, компактна помпена част.

Помпа за отпадни води Grundfos Sololift2 CWC-3 е свръхтънък вариант, предназначен за вграждане в инсталация на лицева стена.

Налично за предварителни продажби

Код: 97775316 Категория: